Ilyen egyszerű elkészíteni a kevert almás süteményt
Melegítsd elő a sütőt 170 fokra. Sütőpapírral bélelj ki egy közepes, magasabb falú tepsit.
Keverőtálba mérd ki a lisztet. Add hozzá a barna cukrot, a sütőport, a fahéjat, a sót. Jól keverd el, majd öntsd a tésztához az olajat, a joghurtot. Keverd hozzá a tojást és a vaníliaaromát, végül a felkockázott almát.
Öntsd az egyszerű őszi almás sütemény tésztáját a tepsibe. A vajat olvaszd fel, keverd hozzá a fahéjat és a kristálycukrot. Locsold meg a keverékkel az almás tésztát.
Az almás süteményt told a forró sütőbe, és 45 perc alatt süsd készre. A legfinomabb melegen fogyasztva.
![Mennyei kevert almás sütemény receptje Mennyei kevert almás sütemény receptje](https://nlc.p3k.hu/data/cikk/19/183198/1.jpg)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: