szuperjó

Almás sütemény

Ilyen egyszerű elkészíteni a kevert almás süteményt

Melegítsd elő a sütőt 170 fokra. Sütőpapírral bélelj ki egy közepes, magasabb falú tepsit.

Keverőtálba mérd ki a lisztet. Add hozzá a barna cukrot, a sütőport, a fahéjat, a sót. Jól keverd el, majd öntsd a tésztához az olajat, a joghurtot. Keverd hozzá a tojást és a vaníliaaromát, végül a felkockázott almát.

Öntsd az egyszerű őszi almás sütemény tésztáját a tepsibe. A vajat olvaszd fel, keverd hozzá a fahéjat és a kristálycukrot. Locsold meg a keverékkel az almás tésztát.

Az almás süteményt told a forró sütőbe, és 45 perc alatt süsd készre. A legfinomabb melegen fogyasztva.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!