szuperjó

Mesebeli fehér kenyér bögrésen

Mesebeli fehér kenyér bögrésen Azért mesebeli, mert én épp így képzeltem a Holle anyóban a “mosolygó pirosra sült” kenyérkéket a kemencében! 🙂 Egyszerű trükk az öregtészta, mégis fényévnyi lesz a különbség a sima élesztős kenyerekhez képest! A héja zenélni fog, pattan a szánkban a cserepes héja, a bélzete pedig laza, ruganyos, nem morzsálódó!És a titok… Tovább »

Erzsi néni krumplis kenyere bögrésen

  Rupáner-konyha2020. március 24. keddHozzászólások (0) 6268 Erzsi nénitől van ez a szuper recept és egy igazán pihe-puha bélzetű, nagyon finomságos kenyeret eredményez, ami két-három nap múlva is hibátlanul puha! Próbáljátok ki, és Erzsi néni tanácsát megfogadva, ne csak kenyeret készítsetek belőle, hanem csípjetek ki a tésztából, és készüljön fokhagymás-vajas vagy pizzás csiga, pizza, lángos,… Tovább »

Mesterséges intelligencia

A mezőgazdaság vagy a gazdálkodás a világ egyik legrégebbi és alapvető szakmája. Az, hogy az emberek hogyan gazdálkodnak és termesztnek növényeket, drasztikusan megváltozott az évezredek során, a különféle technológiák bemutatásával. Mivel a világ népessége folyamatosan növekszik és a földterület egyre nehezebbé válik, a gazdálkodók és az agrárművelők kötelessége kreatívabbá és hatékonyabbá válni, minél jobb minõségû terményeket termesztve… Tovább »

Cirkuszt a népnek – Lauri Vivi

A Cirkusz világa kit ne tudna lenyűgözni, na persze a minőségi, profi verzióra gondolok, nem arra, amikor egy fehér pónit festenek be „zebrának”. Ebben a bohém, de zárt világban tanul és él Lauri Vivien. A budapesti Baross Imre Artista Képző intézmény növendéke, álma pedig, hogy artista legyen. A vele készült interjúban megismerhetjük őt és egy… Tovább »

Női válaszutak konferencia

Május 12. szombat1 napos konferencia 2 részben „Ha az életünk egy hosszú út, akkor számtalan fontos kereszteződéssel, útelágazással találkozunk utunk során. Állandó csomagjaink és útitársaink mellett néha, hosszabb, rövidebb időre egy-egy átmeneti kísérő is hozzánk csapódik. Akadályok és sok kérdés, amelyre néha nehéz egyedül válaszolni.” – Pácsonyi Daniella, az NLCafé főszerkesztője Jó helyen vagyok itt? Létezik… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!